2010/07/26

RECOLLINT FOTOS ANTIGUES AL BARRI



El dia 19 de Juliol, uns quants integrants del Grup Memòria de Barri, vàrem fer una visita al Sr Josep Mulet al seu local de ( Serveis Integrals de l’Espectacle) Carrer Santiago Apostol nº 2 anomenat ( SOLSONA ), que molt amablement ens va permetre veure i fotografiar una sèrie de fotografies del barri antigues perquè les incloguem al nostre bloc.
Només arribar, ens va sobtar veure la quantitat de fotografies de persones importants que tenia exposades a les parets del seu local com són: els Princeps d’Espanya amb les seves filles, l’ex President Adolfo Suarez, l’Alcalde de Barcelona Jordi Hereu, l’ex Alcalde d’Hospitalet Celestino Corbacho, l’actriu Mari Santpere i d’altres personatges de molt renom. En moltes d’aquestes fotografies també hi surt el Sr. Josep Mulet.

Aquest senyor, ens va explicar que l’any 1974 sent ell Concejal de l’Hospitalet, i sabent que els Gegants de la Ciutat eren al Parc de Can Boixeres, arraconats i bastant malmesos, es va encarregar de que fossin reparats per poder tornar a sortir pels carrers. L’any 1975 es va organitzar una desfilada de majorets i Gegants, celebrant que feia anys que no sortien als carrers.
Algunes de les fotografies cedides pel Sr. Mulet, i que ens semblin adients pel nostre bloc, en breu les hi penjarem.
GRUP MEMORIA DE BARRI DE LA TORRASSA
Htpp://memoriadebarrilatorrassa.blogspot.com