2012/07/13

UNA HISTORIA D'AMISTAT ALS BARRIS DE COLLBLANC-LA TORRASSA 
A la foto: la Encarna Diaz; la Olga Olivares; l'Anita Moltó; l'Emília Roca (de la Ronda de la Via); la Núria Santamaría (casada amb el Pedro Diaz); la Francis Moltó.  
Foto: 1947, des d'un terrat de la Torrassa.
  
"Fa uns 20 anys aproximadament o sigui sobre l'any 1991 o més, em va venir al cap retrobar-me amb les companyes del “cole” (el Col.legi Pompeia del carrer Progrés), i a la vegada veïnes del meu barri : Collblanc-Torrassa de l'Hospitalet.
Així ho vaig fer, mirant de localitzar a les més íntimes i a partir de parlar amb elles, ens hem anat trobant 2 vegades a l'any: l'últim diumenge del mes de maig i de novembre.
I encara que fa temps som sempre les mateixes. Al principi en venien d'altres i una d'elles per desgràcia es va morir. Ara ja som “setentones”, la majoria àvies que quan ens trobem portem fotos de fills, netes, etc. I així recordem temps passats i a la vegada toquem temes de la nostra vida actual.
És molt agradable i ens ho passem molt bé.

Quan hi ha alguna notícia per a dir, ens telefonem. Es tracta de conservar i enriquir la nostra amistat després de tant de temps. També faig reunions amb un grupet d'uns cursets que vaig fer a la Creu Roja del carrer Progrés de Collblanc, d'encara fa més temps, doncs ens reunim des de l'any 1.980 aproximadament. Totes aquestes trobades són FORMIDABLES."


Olga Olivares

 Manuscrit de l'escrit de l'Olga Olivares.


D'esquerra a dreta i dalt a baix: la Núria Santamaria; la Isabel Ventoso; la Remei Minyana; la Francis Moltó (filles i nebodes dels Moltó del Pimpinela, que cantaven a l'Univers); la Olga Olivares i l'Anna Moltó. 
La Olga Olivares al Punt Òmnia, durant la seva visita el dilluns 9 de juliol, amb el grup Memòria de Barri: la Veli, l'Antònia, el Ramon i la Montse.

Repassant la Galeria fotogràfica de fotos en blanc i negre del Bloc.