2014/07/17

VISITA AL MUSEU D' HISTÒRIA DE L’HOSPITALETAlgunes de les participants del Punt Òmnia Jis-Arrels, de visita a l'edifici de Can Riera, al final de la jornada.
Foto: Agustí Castellanos (Museu d'Història de l'Hospitalet)


El passat dia 9 de juliol, varios integrants de diferents activitats del Punt Òmnia de la Torrassa JIS-ARRELS, vàrem anar al Museu d'Història de la Ciutat. La visita va ser molt interessant, ja que en l'exposició "L'Hospitalet: un indret-una història", inugurada el passat 10 d'abril, es recullen fotografies, retrats, diaris, notícies, etc., dels primers anys després de la guerra civil, que ara els que no ho varen viure, els hi poden semblar inversemblants, però a molts de nosaltres ens recorda aquella època de por i de fam, que desitgem que no torni a venir mai més.
Us recomanem aquesta visita, i si cliqueu l'enllaç us informaran dels horaris i del temps que aquesta exposició estarà oberta al públic.

Antònia Torrens

Enllaç al Museu de l'H:Amb aquestes dues bones notícies, aquest curs ens acomiadem, desitjant-vos que passeu un bon estiu i esperant retrobar-nos el proper mes de Setembre!

GRUP MEMÒRIA DE BARRI DE LA TORRASSA I COLLBLANC
http://memoriadebarridelatorrassa.blogspot.com

2 comentaris:

carles porcar ha dit...

El que mes me agrade son las señoras de la foto

Anònim ha dit...

Senyores,
Una nova recerca sobre la història del nostre barri: http://www.localmundial.blogspot.com.es/2014/11/quan-els-racistes-insultaven-els.html