2019/05/13

LES #LH POSTALS: L'ABANS I L'ARA DELS NOSTRES BARRIS, EN RUTA

Us deixem amb la notícia publicada a la BlogL'Hosfera que es fa ressò de la segona parada de l'exposició itinerant 'Postals de l'Hospitalet', que en la seva segona edició porta el subtítol 'L'Abans i L'Ara dels nostres barris'.
Com sabeu, aquesta exposició col.lectiva està formada per les fotografies i recerques que les veïnes i veïns participants dels Punts Òmnia de l'Hospitalet han realitzat. Els barris de Collblanc-la Torrassa tenen molta presència en aquesta exposició i precisament aquest bloc, Memòria de Barri, és una de les fonts emprades per localitzar fotografies antigues. Així que us convidem amb passió a que visiteu aquesta exposició col.lectiva, que és la de tots i totes, i fer-la crèixer! Durant el mes de maig, al CCSanfeliu.
 
Salut i barris.
 
 
 
Notícies de la BlogL’Hosfera!
…En ruta i segona parada al barri de Sanfeliu de l’exposició itinerant “Postals de L’Hospitalet- L’abans i l’ara”, que podrem visitar al seu Centre Cultural durant el mes de maig. Fotografies del passat i el present dels barris de l’Hospitalet, de la mà de les persones participants als seus Punts Òmnia.
En aquest sentit, es podran veure més de 200 fotografies dels diversos barris de l’Hospitalet, i la seva evolució al llarg del temps. Tot això fent una comparativa amb imatges antigues extretes de diferents fonts històriques com el CEL’H, l’Arxiu Municipal de l’Hospitalet, el Bloc Memòria de Barri i diferents fonts d’Internet.

#lhpostal  #BlogLHosfera