2019/07/17

SIS EXPOSICIONS PER VEURE AQUEST ESTIU

Des de Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc, us recomanem sis exposicions per veure durant aquest estiu aprofitant el temps vacacional. 
Dos d'aquestes exposicions a l'Hospitalet i al Museu d'Història de la Ciutat. La primera, L'Envelat: Arquitectura singular i símbol de la Festa Major que podrem visitar fins el 25 d'agost.; la segona, "Parèntesi? L'Hospitalet abans i després de la Guerra Civil Espanyola, produïda conjuntament amb el CELH visitable fins al 3 de novembre.

La tercera exposició que us recomanem és al veí barri de Sants, a la LLeialtat Santsenca que fins al 31 de juliol acull l'exposició organitzada per l'Ateneu Enciclopèdic Popular 'L'any de la Canadenca: De la vaga al locaut'.

La quarta exposició recomanada és a Barcelona,  al Born: centre de cultura i memòria: fins al 13 d'octubre podrem visitar Renau: el combat per una nova cultura, i ja que estem, també fins al 15 de setembre al mateix espai podrem visitar l'exposició La democràcia al carrer: Fotografia política del col.lectiu SE-GRÀ, 1977-1980.

La cinquena exposició que volem apuntar és La ciutat dels passatges: Abans de la Via Laietana, fins al 31 d'octubre i organitzada per l'AFB (Arxiu Fotogràfic de Barcelona).

...I la sisena opció, l'exposició itinerant Postals de Barri: l'Abans i l'Ara  #lhpostal, produïda per la BlogL'Hosfera que encara es podrà visitar uns dies fins acabar juliol al CCCollblanc-la Torrassa, abans de marxar cap al CCBellvitge a partir de setembre.

https://memoriadebarrilatorrassa.blogspot.com/2019/06/blog-post.html

Salut i memòria de barris!