2022/01/11

CALENDARI 2022 MEMÒRIA DE BARRI



Ja tenim aquí el Calendari Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc, preparat per visualitzar en línia i per descarregar, a través d’aquest enllaç a l’SlideShare.

Hem imprès una petita edició de 75 exemplars en paper, que podeu passar-vos a recollir al Punt Òmnia Jis-Arrels (Ronda de la Torrassa, 105 pis 3), preferiblement dins l’horari de l’espai Memòria de Barri, tots els dilluns al matí.

Recordem que el Calendari 2022 Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc, està el.laborat amb una selecció de fotografies provinents dels arxius familiars de veïnes del barri, publicades i compartides al Bloc Memòria de Barri sota una llicència lliure per facilitar un accés obert a tothom (Exposició fotogràfica en línia i permanent). El calendari compta amb testimonis escrits (records) de les persones que han participat triant les fotografies de cada mes.

Una exposició fotogràfica en línia i permanent, fruït d’un treball col.lectiu engegat fa 12 anys per un grup de veïnes del barri octogenàries: les dones integrants del primer grup motor de Memòria de Barri han estat les emprenedores d’aquesta aventura tan viva): la de rescatar la memòria quotidiana dels nostres barris, des de baix, amb veu pròpia i sobretot amb veu de dona.

Molt bon any, tinguem!

Salut, memòria i barris!