2022/01/21

FOTO DE GRUP, RECORDANT L'EXPOSICIÓ MEMÒRIA DE BARRI del 2020.

 


Tal dia com avui....Al 2020.

Recordem aquesta fantàstica fotografia, disparada tal dia com avui, un 21 de gener.  Just fa 2 anys dintre dels cinc últims dies del 2020, per visitar l'exposició "Memòria de Barri +10!", al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa.

Aquesta exposició va suposar la primera vegada per fer viatjar les fotografies -recopilades al Bloc Memòria de barri-, de la pantalla al paper.  Aquest dia que recordem va ser molt especial, ja que part de les veïnes integrants del primer grup motor de memòria de barri, que van posar en marxa aquesta experiència, ens van regalar una visita guiada de l'exposició a través de les fotografies exposades. La Carme Panadès i la Núria Aluges van compartir records, anècdotes i bromes amb les integrants de l'actual grup motor de Memòria de Barri i les participants del grup Els Meus Records del Punt Òmnia Akwaba. 

Especialment emotiu va ser el retrobament entre el nostre veí Joan Plà i el Toni Oller , que va identificar al seu pare en una de les fotografies aportades per l'arxiu familiar del Joan.

Ara, que estem a punt de re inaugurar aquesta exposició al local que comparteix el Punt Òmnia Jis-Arrels de la Ronda de la Torrassa, 105 a la tercera planta, volem recordar aquesta imatge per poder tornar a repetir-la molt aviat i continuar aquest viatge a través del temps, estirant el fil de la memòria per refer-la, teixir-la, interpelar-la... i celebrar el procés.

Salut, memòria i barris,)