2022/06/09

PODCAST CÀNTIRS: Patrimoni i béns comuns a la Torrassa

 Dijous 9 de juny es va fer la quarta acció del Node la Torrassa del projecte Càntirs@Cantirs_lh: un Podcast per parlar sobre patrimoni i béns comuns, amb algunes de les companyes i veïnes que han participat en el seguit de les tres accions al territori iniciades fa sis mesos al barri.

La convocatòria: al pati de la Llibreria Llavors@EspaiLlavors, amb les companyes Roser Pinyol, Gerard Lara, Manuel Dominguez, Conxita Algarra i Regina Granel, vinculades a Defensem el Castell de Bellvís, l’AVV de Collblanc.la Torrassa, el CELH Memòria de Barri de la Torrassa. L’objectiu: mantenir i enregistrar una conversa sobre el patrimoni i els béns comuns, repassant les accions del projecte a la Torrassa i mirant cap al futur.

Pròximament podrem gaudir del Podcast editat però us podem assegurar que vam passar una estona molt agadable i que va fluir una conversa interessantíssima.

Ha estat un honor des de Memòria de Barri  i el Punt Òmnia Jis-Arrels participar en aquesta experiència, que esperem que continuï en el futur!

Salut, memòria i barris!