2011/07/22

UNA VETLLADA MOLT AGRADABLE


El dia 7 de Juliol com cada any, al Punt Omnia hem fet un berenar de cloenda del curs, al qual hem assistit tots els alumnes, ha estat un dia de festa que ha servit per reunir a totes les persones que treballen en diferents activitats.
Amb aquest escrit, volem fer-vos saber que, l'Agost i part de Setembre no penjarem res al bloc, ja que estarem de vacances, no obstant, esperem que si teniu algun suggeriment o alguna crítica que fer-nos, no se'n esteu de enviar-nos-la, perquè encara que no estiguem al Punt Omnia, particularment no deixarem d'estar pendents de les vostres opinions.
Des del Grup Memoria de Barri un desitgem que passeu unes bones vacances - si és que teniu la sort de puguer-ne fer- i esperem que a nosaltres les retallades no ens afectin tant, que haguem de deixar de fer les nostres col-laboracions, la qual cosa seria un pas enrera en el que es va aconseguint al nostre barri.
GRUP DE MEMORIA DE BARRI DE LA TORRASSA

Aprofitant aquest escrit, us agrairíem que si alguna persona te qualsevol fotografia antiga del cine
Romero, ens la fes arribar mitjançant el correu electrònic o portant-nos-la per escanejar -la a:
PUNT OMNIA DE LA RONDA DE LA TORRASSA, 105


1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolguts/des,
Volia saber la seva opinió sobre el llibre de fotografia L'Abans dedicat a la nostra població, a L'Hospitalet de Llobregat, publicat recentment. He escoltat molts comentaris que el titllen fins i tot de xenòfob , de que mnenysprea als ciutadancs hospitalencs d'origen castellà i les seves vivències -una afirmació, a part de gravíssima, ben poc rigorosa, per una altra part, perquè que jo sàpigui els murcians, andalusos o gallecs no són estrangers. Vostès què en pensen?. Jo no diria que és xenòfob, però altres llibres d'aquesta editorial, de Editorial Efadós, sí que són potser una mica massa carrinclonets, exclusivistes i obvien del tot la població immigrant espanyola

Cordialment,

Jaume Robert