2012/12/03

MÉS FOTOGRAFIES DEL MERCAT DE COLLBLANC I ...



Avui publiquem les dos excel.lents fotografies que ens fa arribar el Ramon Aguilera, del Mercat de Collblanc i el seu entorn, i del 1946. 
La primera, no hi ha dubte que es tracta del Mercat de Collblanc, i a la segona, apareix una rotllana ballant una sardana i al darrera un entoldat on pot llegir-se "Montserratina". Restem a l'espera de rebre més informació d'aquesta estupenda fotografia.

Segons la fotògrafa Teresa Canturri, veïna del barri, el tendal que apareix a la fotografia, correspon a la pastisseria "La Montserratina" i on actualment hi ha un estanc, al carrer Progrés. A l'esquerra del tendal hi havia una torre que ja no existeix, ara és una sabateria que actualment està en liquidació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Voldria fer una rectificació referent als detalls de la fotografia de la pastisseria La Montserratina, situada al carrer Progrés nº 57. La pastisseria era dels meus pares i hi vaig viure durant molts anys.
La pastisseria no estava on ara hi ha un estanc, si no on fins fa poc hi havia una sabateria i on actualment hi ha una botiga d'articles de perruqueria.
La torre del costat que antigament havia estat un taller daurador de marcs i cornucòpies, és actualment el Basar Heng.
M'ha fet molta il·lusió veure la foto de la botiga dels meus pares. Felicitats a l'Avel·lina, al Ramon i demés col·laboradors pel treball que feu.

Francesc Besses
besses@hotmail.es