2024/05/22

NOUS EPISODIS de MEMÒRIA DE BARRI: De Quan Van Caure Bombes als nostres Barris

Amb algunes de les Noies de la Torrassa de @MemòriadeBarri, la Consol Castillo, la Núria Aluges, la Roser, la Conxita i l’Angelita, recordant estem….Recordem quan al barri van caure bombes, recordem els refugis, recordem la maleïda guerra. Recordem un patrimoni invisible que forma part de la nostra història i que cal recordar i no oblidar. Les noies de la Torrassa van ser nenes de la postguerra i a casa seva es parlava de la guerra. Ara elles, són les transmissores d’un passat que forma part del present i amb molt per aprendre.

http://memoriadebarrilatorrassa.blogspot.com

Us deixem amb tres nous arxius d’àudio publicats al canal Ivoox de Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc. Uns pod cast ben especials publicats com episodis de la sèrie ‘Històries de la Torrassa’. Episodis titulats ‘De quan van caure bombes als nostres barris’.

Part de les Noies de la Torrassa de @memòriadebarri, recordant quan van caure bombes als nostres barris de Collblanc-la Torrassa, recordant quan les famílies entraven a aixoplugar-se als refugis, recordant la maleïda guerra i un barri tan castigat. Recordar per no oblidar, les Noies de la Torrassa van ser nenes de la postguerra: ara són transmissores. El fil de la memòria sostingut per totes nosaltres. http://memoriadebarrilatorrassa.blogspot.com


https://www.ivoox.com/suscripciones_jb_66333826_1.html

https://go.ivoox.com/sq/2405553