2022/12/02

AL TEATRE JOVENTUT: "EL MAR.VISIÓ D'UNS NENS QUE NO L'HAN VIST MAI".

Aquest matí al Teatre Joventut hem tingut la fortuna de veure l’obra “El mar: Visió d’uns nens que no l’han vist mai” d’en Xavier Bobés i Alberto Conejero. Una obra teatral basada i dedicada a la vida i obra del mestre Antoni Benaiges i de la seva escola: Us la recomanem amb tot el cor! Gràcies al Servei Educatiu de Plaudite Teatre hem pogut accedir de forma assequible per tot el grup.

Pel nostre Punt ha estat una sortida molt especial, ja que des de Memòria de Barri fa anys que fem seguiment a la història del mestre Benaiges i la seva promesa de mar. Aquesta història ens té robat el cor des que la vam conèixer a través del documental ‘El Retratista’. En aquesta ocasió, hem fet parada amb l’obra teatral. També fa temps que treballem el projecte ‘RECords d’escola i de jocs’ al nostre Punt.

…I d’aquesta manera en fem un homenatge i celebrem una memòria que està més viva que mai. Des del barri de la Torrassa a l’Hospitalet, enviem una abraçada forta a les persones que han impulsat l’associació ‘Escuela Benaiges’ a Bañuelos de Bureba-Burgos, que mantenen viva i divulguen la memòria i obra del seu antic mestre.

Salut, memòria i barris)


                                                    Grup Memòria de Barri de la Torrassa- Punt Òmnia Jis-Arrels


Veïnes! Grups dels dos Punts Òmnia de Collblanc-la Torrassa: PO Jis-Arrels i PO Fundació Akwaba