2022/12/15

RODA de MEMÒRIA: “Un Tomb per la Ronda de la Torrassa”.

Roda de Memòria al Tastet d’ahir amb la nostra veïna Glòria Asensio: “Un tomb per la Ronda de la Torrassa”. Els Tastets són unes sessions d'intercanvi de coeneixements entre iguals que organitza el Punt Òmnia Jis-Arrels, i que enguany ha inaugurat l’eix temàtic 'Rodes de Memòria' dins de la seva programació, en ccordinació estreta amb Memòria de Barri de la Torrassa i Collblanc.

A partir del mes de gener, es realitzarà en viu i a peu de carrer un recorregut per aquest carrer emblemàtic del barri amb la informació i memòria aportada per la Glòria Asensio durant aquesta sessió: l’abans i l’ara del carrer i els seus comerços. També incorporarem les fotos d’aquesta sessió dins l’Àlbum Fotogràfic col.lectiu de Memòria de Barri farcit entre totes i publicat a Internet sota llicència lliure per restar disponible i a l’abast de tothom.

Memòria oral compartida i celebrada entre veïnes. En aquest cas hem gaudit amb la Isabel Jorrín, el Joan Plà, la Conxita Algarra, el Rafael Algarra, l’Agustina, la Consol, la Maria Cerón, la Emilia Marco, el Josep Pereira, la Esther Pereira, la Glòria Asensio, la Montserrat Martinez i el Joan Joncadella. Cal fer una menció especial d’agraïment als companys de l’Associació Espais de Cultura Terrarios Albos per estar presents. Pròximament, podrem visionar la sessió enregistrada al canal de vídeo de Memòria de Barri.

Salut, memòria i barris!)

terrarios albos-espai de cultura CT