2023/06/09

LA FESTA MAJOR A LA RONDA DE LA TORRASSA


Amb aquests records de Festa Major al barri de la Torrassa,

aprofitem per desitjar-vos una molt bona festa! Que la gaudim! 

Salut, memòria i barris!

A partir del minut 3:20, la Glòria Asensio ens parla de com era l'antiga festa major a la Ronda de la Torrassa. Podeu seguir més records de la Glòria i del barri de la Torrassa al canal de vídeo @memoriadebarri

<<Fem un recorregut fotogràfic per la Ronda de la Torrassa amb la Glòria Asensio, acompanyada pel Josep Pereira. Les fotografies majoritàriament de la Ronda de la Torrassa, carrer on va néixer la Glòria, ens parlen de moltes coses: des de l'autogestió de la festa major a cada carrer guarnit, a la vida comunitària familiar i veïnal, al carrer, als antics comerços i oficis, al Pont de la Torrassa i l'estraperlo, etc. Un tomb per la Ronda de la Torrassa dels anys 50, ençà. En aquest vídeo, també ens parla de la parròquia i del seu controvertit rector, contraposant-la amb les dels barris veïns.

Les fotografies de la Glòria formaran part de l'Àlbum Col.lectiu del barri, consultable des del Bloc de Memòria de Barri i que un cop publicades sota llicència lliure, restaran a disposició pública de tothom.>> Gravat al novembre del 2023.